Services

Een overzicht van diensten die wij u met plezier aanbieden:

 • Webdevelopment

  Web DesignHoewel we meer en meer het gevoel krijgen dat de wereld kleiner wordt dankzij het internet, zijn we er toch van overtuigd dat het een geruststellend gevoel geeft om met mensen te werken die niet aan de andere kant van de wereld zitten. Wij realiseren graag uw wensen of het nu gaat om een online visitekaartje, webshop of website met content management systeem. We helpen u ook graag bij de onderhoud of upgrade van uw bestaande site.


  webdesign, web development, maintenance, content management system

 • Webshop

  Webshop

  Wij voorzien u graag, naast uw fysieke winkel, van een online winkel Laat uw klanten gewoon verder shoppen buiten uw sluitingsuren. Webshops zijn de winkel van de toekomst. Ze hoeven daarom niet noodzakelijk uw winkel te vervangen, maar kunnen de perfecte uitbreiding zijn. Producten die niet in de winkel aanwezig zijn kunnen met één muisklik worden besteld. Klanten zijn nog steeds vragende partij voor een aanspreekpunt. Dus winkels zullen eerder naar 'service points' evolueren.

  webshop, online showroom, 24/7 winkel

 • E-mail Marketing

  E-marketingWe begeleiden u ook graag bij het opstellen, versturen en opvolgen van uw e-mail marketing campagnes. Via eenvoudige maar krachtige software wordt er gezorgd dat u perfect het lees- en klikgedrag van uw lezers kunt volgen om zo doelgericht uw publiek te benaderen. Zo weinig mogelijk mails worden tegengehouden door spamfilters zodat zoveel mogelijk geadresseerden uw boodschap ook écht lezen.


  nieuwbrief, newsletter, e-marketing, campagnes

 • Graphic Design

  Graphic DesignWij staan u graag bij in het ontwerp van uw huisstijl en al uw mogelijke drukwerk - van vormgeving tot productie.
  Of het nu gaat om een brochure, logo, folder of volledige huisstijl, we hechten veel belang aan het unieke en de functionaliteit. We doen al het mogelijke om uw ideeën te vertalen in een realisatie.

   

   

  visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, stickers, folders, brochures, flyers, banners, affiches, verpakkingen, belettering, uitnodigingen, nieuwsbrieven, geboortekaarten, huwelijksaankondigingen, ...

 • Social Media

  Social MediaDe social media is de laatste jaren aan een serieuze opmars bezig. Dit komt doordat steeds meer mensen, verenigingen en bedrijven online actiever geworden zijn.
  Via social media marketing kan op een relatief goedkope wijze een zeer groot publiek bereikt worden. Via klanten testimonials/aanbevelingen kan uw reputatie alleen maar versterkt worden.
  Wij helpen u graag met het opzetten van verschillende social media kanalen en op weg te zetten met de nodige portie tips.

  social media, facebook, twitter, linkedin, foursquare, ...

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Klanten

c-metric

contact